matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż algebraicznie i graficznie układ rownan
wiki:
proszę aby ktos pomogł mi rozwiązac graficznie i algebraicznie układ rownan 3x+y=5 x−2y=−3 proszę pilne
24 maj 21:59
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1674.html
24 maj 22:12
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1673.html
24 maj 22:12
Eta:
y=−3x+5
y= 0,5x+1,5
odp
x=1 , y=2
24 maj 22:15