| 2 + 3x | 2 | |||
lim | = | |||
| x3 + 3 | 3 |
| 7 x4 + 2 x − 1 | ||
lim | = | |
| 2 x4 + x3 |
| 7 | ||||||||||||||||||
= lim | = | = 3,5 | |||||||||||||||||
| 2 |
| − x2 + x + 12 | ||
lim | = | |
| 9 − x2 |
| (4 − x)*( x + 3) | ||
= lim | = | |
| (3 − x)*(3 + x) |
| 4 − x | 4 +3 | 7 | ||||
= lim | = | = | ||||
| 3 − x | 3 + 3 | 6 |
| ( x2 + 1) − ( x2 − 1) | ||
= lim | = | |
| √x2 + 1 + √x2 − 1 |
| 2 | ||
= lim | = 0 | |
| √ x2 + 1 + √x2 − 1 |
| 2 + 3x | 2 | |||
lim | = | |||
| x3 + 3 | 3 |
| 7 x4 + 2 x − 1 | ||
lim | = | |
| 2 x4 + x3 |
| 7 | ||||||||||||||||||
= lim | = | = 3,5 | |||||||||||||||||
| 2 |
| − x2 + x + 12 | ||
lim | = | |
| 9 − x2 |
| (4 − x)*( x + 3) | ||
= lim | = | |
| (3 − x)*(3 + x) |
| 4 − x | 4 +3 | 7 | ||||
= lim | = | = | ||||
| 3 − x | 3 + 3 | 6 |
| ( x2 + 1) − ( x2 − 1) | ||
= lim | = | |
| √x2 + 1 + √x2 − 1 |
| 2 | ||
= lim | = 0 | |
| √ x2 + 1 + √x2 − 1 |