matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiaz rownanie
sabina:
rozwiaz rownanie, −x
2
+ 3 pierw z 2x − 5 = 0 Prosze ...
23 maj 16:01
Kaja:
−x
2
+3
√
2
x−5=0 Δ=18−20<0 równanie nie ma rozwiązania
23 maj 16:03
sabina:
tyle to i ja potrafie
23 maj 19:10