matematykaszkolna.pl
;* KOcham : Potrzebna zadania z ostrosłupów pilne
22 maj 15:46
use: co ?
22 maj 15:51
KOcham : Potrzebuje z zadania z ostrosłupów
22 maj 15:54
KOcham : Ale najlepiej jakieś trudne , bo musze poprawić sprawdzian ..
22 maj 15:55
graba_0x0: 1. Wysokość ostrosłupa prawidłowego ma taką samą długość jak odcinek łączący środek tej wysokości z wierzchołkiem podstawy. Oblicz miarę kąta nachylenia krawędzi bocznej do podstawy tego ostrosłupa. Czy to trudne zadanie dla ciebie?
22 maj 16:02
KOcham : to maja być trudne dla mojej pani od matematyki nie dla mnie xd Ale ona jest taka głupia ze nie wiadomo co ona tam da na tym sprawdzianie
22 maj 16:07
graba_0x0: Ale to chcesz porozwiązywać zadania, czy przygotować i oddać te treści nauczycielce? Rozwiąż to pierwsze, potem zobaczymy
22 maj 16:09
graba_0x0: Ale to chcesz porozwiązywać zadania, czy przygotować i oddać te treści nauczycielce? Rozwiąż to pierwsze, potem zobaczymy
22 maj 16:10
graba_0x0: 2. Podstawą ostrosłupa jest prostokąt o bokach 1 i 3. Wszystkie krawędzie boczne tego ostrosłupa mają jednakowe długości, a przeciwległe większe ściany boczne są prostopadłe. Znajdź miarę kąta nachylenia mniejszych ścian bocznych do postawy ostrosłupa. Jak będziesz miała problem to daj znać
22 maj 16:10
graba_0x0: miał
22 maj 16:16
22 maj 16:41
Krzysiek : Jesli uwazasz ze jest taka glupia(swoja droga czy glupsza od ciebie ) to po co sie wysilasz . Rob te zadania sobie i sprawdzian poprawisz . Ciekawe dlaczego poprawisz sprawdzian. czy wszyscy poprawiaja czy tylko ty i moze jeszcze kilka osob. A tak miedzy nami. Jesli mowisz ze ktos jest glupi i pokazujesz palcem to zauwaz ze jakos kciuk jest skierowany w twoja strone.( czyli ja tez ) dopowiedz sobie .
22 maj 16:55