wielomiany
ola: wielomiany w(x) = x3+2
22 maj 15:04
ola: trzeba rozwiazać
22 maj 15:05
Dominik: piekny wielomian!
22 maj 15:05
Dominik: rozwiazac, znaczy co zrobic?
22 maj 15:05
ola: mam terazegzamin babka napisala taki iwelomia i mam go rowzwiazac
22 maj 15:07
ola: polecenie rozwiaz wielomian w(x) =x3+2
22 maj 15:07
Dominik: podnies reke i zasygnalizuj, ze polecenie jest zle sformulowane.
22 maj 15:11
Dominik: moze masz go rozlozyc na czynniki? albo rozwiazac rownanie w(x) = 0?
22 maj 15:12
ola: rozwiazac rownanie w(x) =0 nie wiem ta baba jest dziwna
22 maj 15:14