matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Toższamosci
Modern:
Sprawdź, czy tożsamością jest równość: sin
2
α + sin
2
α*cos
2
α + cos
4
α =1
21 maj 19:02
Mila:
L=sin
2
α + sin
2
α*cos
2
α + cos
4
α= =sin
2
α+cos
2
α(sin
2
α+cos
2
α)=sin
2
α+cos
2
α*1=1=P
21 maj 21:55