matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logi Logi Logi
CryT:
log
5
75 ? Jak to policzyć ?
21 maj 18:38
Kejt:
log
5
75=log
5
(25*3)=log
5
25+log
5
3=2+log
5
3 chyba, ze potrzebujesz konkretnej wartości? to będzie tylko przybliżenie..
21 maj 18:40