matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obicz logarytm;d
;D:
PROSZE O POMOC log
2
512 log
2
0,25
20 maj 21:21
Nienor:
log
2
2
9
=9
1
1
log
2
=log
2
(
)
2
=log
2
2
−2
=−2
4
2
20 maj 21:22
Studentka:
log
2
512 = log
2
2
9
= 9 Analogicznie 2
20 maj 21:23
Eta:
1
2/ 0,25=
= 2
−2
4
log
2
2
−2
= −2
20 maj 21:25