naszkicuj parabole
sabina: Bardzo prosze o rozwiazanie na dzisaj bardzo pilne. Dziekuje
Naszkicuj parabole.
f(x) = x2 + 3x + 5/4, 5/4 to ulamek . Jeszcze raz bardzo prosze
20 maj 21:10
vitek1980:

proszszsz....
20 maj 21:16
Eta:
| | −3 | | −3 | | 9 | | 9 | | 5 | |
xw= |
| yw= f( |
| )= |
| − |
| + |
| = −1 |
| | 2 | | 2 | | 4 | | 2 | | 4 | |
| | 3 | | 5 | | 5 | |
W(− |
| , −1) i ramiona paraboli do góry P(0, |
| ) , R( −3, |
| ) |
| | 2 | | 4 | | 4 | |
20 maj 21:24
Przemko : f(x)=−2x+4x−3
5 lis 18:57
korki_fizyka@tlen.pl: nie ze mną te numery Bruner
5 lis 19:00