matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
nie mam pojecia jak to rozwiazac-przygotowuje się na sprawdzian
maja:
log
3
x=1−log
3
(x−2)
20 maj 19:33
camus:
1=log
3
3 log
a
b − log
a
c = log
a
b
c
log
a
x = log
a
y ⇔ x=y no i pamiętaj o dziedzinie
20 maj 19:37