matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
calka
f:
∫x5
x
dx kto pomoze
20 maj 18:24
Nienor:
∫xe
ln5*x
dx v=x v'=1
1
u'=e
ln5x
u'=
e
ln5x
ln5
20 maj 18:37
f:
skąd to e ?
20 maj 18:39
f:
prosze czy ktoś mi to wytlumaczy ?
20 maj 20:00