! ; (
| h | |
= tg 30o | |
| 0,5 a |
| h | √3 | ||
= | ⇒ 3 h = 10√3 | ||
| 10 | 3 |
| 10 | ||
h = | √3 | |
| 3 |
| 100 | 100 | 300 | 400 | |||||
b2 = h2 + ( 0,5 a)2 = | *3 + 100 = | + | = | |||||
| 9 | 3 | 3 | 3 |
| 20 | 20 | 400 | ||||
b = | = | √3 ⇒ b2 = | ||||
| √3 | 3 | 3 |
| 10 | 100 | |||
P = 0,5 a*h = 0,5*20* | √3 = | √3 | ||
| 3 | 3 |
| 20 | 40 | |||
L = a + 2 b = 20 + 2* | √3 = 20 + | √3 | ||
| 3 | 3 |
| 2 P | ||
P = 0,5 L*r ⇒ 2 P = L*r ⇒ r = | ||
| L |
| 200 | 10 | |||||||||||||
r = | = | = | = | ||||||||||||
| 20 √3 + 40 | √3 + 2 |
| a*b*c | ||
P = | , b = c | |
| 4 R |
| a*b*b | ||
R = | ||
| 4 P |
| 20 | 20 | |||||||||||||
R = | = | = | √3 | ||||||||||||
| √3 | 3 |
| h | |
= tg 30o | |
| 0,5 a |
| h | √3 | ||
= | ⇒ 3 h = 10√3 | ||
| 10 | 3 |
| 10 | ||
h = | √3 | |
| 3 |
| 100 | 100 | 300 | 400 | |||||
b2 = h2 + ( 0,5 a)2 = | *3 + 100 = | + | = | |||||
| 9 | 3 | 3 | 3 |
| 20 | 20 | 400 | ||||
b = | = | √3 ⇒ b2 = | ||||
| √3 | 3 | 3 |
| 10 | 100 | |||
P = 0,5 a*h = 0,5*20* | √3 = | √3 | ||
| 3 | 3 |
| 20 | 40 | |||
L = a + 2 b = 20 + 2* | √3 = 20 + | √3 | ||
| 3 | 3 |
| 2 P | ||
P = 0,5 L*r ⇒ 2 P = L*r ⇒ r = | ||
| L |
| 200 | 10 | |||||||||||||
r = | = | = | = | ||||||||||||
| 20 √3 + 40 | √3 + 2 |
| a*b*c | ||
P = | , b = c | |
| 4 R |
| a*b*b | ||
R = | ||
| 4 P |
| 20 | 20 | |||||||||||||
R = | = | = | √3 | ||||||||||||
| √3 | 3 |