matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
asd
Ludwiq:
(2 do potęgi 1:4) do potęgi −0,5
19 maj 15:26
Kaja:
2
−1
8
19 maj 15:27
Ludwiq:
czyli 0,125?
19 maj 15:48
ciekawski:
1
8
√
2
19 maj 15:53
dfd:
(2
1
:4)
−
1
2
(2:4)
−
1
2
(
1
2
)
−
1
2
= =2
2
=4
19 maj 16:10