matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadaniee z matmy : o
igusia:
Objętość prostopadłościanu o wymiarach 1 dm x 2mm x 100 cm wynosi : z obliczeniami jak można
19 maj 14:01
Kaja:
1dm=100mm 100cm=1000mm V=100*2*1000=200000[mm
3
]
19 maj 14:03