matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastki i ułamki
hmmmm:
pierwiastek kwadratowy z 2
√
2
+
33
4
18 maj 11:57
Janek191:
33
8
√
2
+ 33
(1 + 4
√
2
)
2
2
√
2
+
=
=
4
4
4
zatem
1 + 4
√
2
√
2
√
2
+
33
4
=
2
18 maj 12:38