wykaż że ten trójkąt jest równoboczny.
paweł: w trójkącie abc narysowano przekątne ad i ce które przecieły się w punkcie m.wiadomo że,ad*ce
=√3 oraz kąt mac + kąt acm = 60stopni.wykaż że ten trójkąt jest równoboczny.
17 maj 16:29
heheszki: przekątne w trójkącie, tak, proszę, kontynuuj
17 maj 16:33
paweł: w trójkącie abc narysowano środkowe ad i ce które przecieły się w punkcie m.wiadomo że,ad*ce
=√3 oraz kąt mac + kąt acm = 60stopni.wykaż że ten trójkąt jest równoboczny.
function(a){if(this===void 0||this===null)throw new TypeError;var
d=Object(this),c=d.length>>>0;if(c===0)return-1;var
b=0;arguments.length>0&&(b=Number(arguments[1]),b!==b?b=0:b!==0&&b!==1/0&&b
!==-(1/0)&&(b=(b>0||-1)*Math.floor(Math.abs(b))));if(b>=c)return-1;for(b=b>=
0?b:Math.max(c-Math.abs(b),0);b<c;b++)if(b in d&&d[b]===a)return b;return-1}
17 maj 20:13