matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dobrze zrobilem?
Marek:
log12 − 2log2
log12− log2
2
=
= U{ log12 − log4 }{
log9 −log3
log9 − log3
log
12
4
log3
log9−log3 } =
=
= 1
log
9
3
log3
log
2
8
log
p
{2} 8 − 1 =
− 1 =
3
1
{2}} − 1 = (3 *u{2
1
− 1 = 6−1 =5
log
2
√
2
CZY TE DWA PRZYKLADY SA DOBRZE ZROBIONE
JEZELI NIE TO PROSZE O KOREKTE
17 maj 13:11
aniabb:
tak są OK
17 maj 13:12