prosze pomózcie
madzix: Rozwiąż rónanie:
16 maj 22:18
Eta:
x2−9≠0 ⇒ x€R\{−3,3}
x2+4x=0 ⇒x(x+4)=0 ⇒ x=0 v x= −4
16 maj 22:34
Ajtek:
Witaj hmmmm
Klara 
.
16 maj 22:36
16 maj 22:37
Mila:
Eto,
Ajtek widzi Cię w różnych kolorach.
16 maj 22:39
Eta:
16 maj 22:40
Ajtek:
Jeżeli to Twoje prawdziwe imię to przepraszam. Nie wiedziałem. Myślałem, że to Twoja fantazja
dotycząca ciekawych ników

.
16 maj 22:40
Eta:
16 maj 22:40
Ajtek:
Witaj
Mila.
I nie w różnych kolorach tylko na różnych nikach

.
16 maj 22:41
Eta:
16 maj 22:42
Ajtek:
Teraz to już w różnych kolorach
16 maj 22:43
Eta:
16 maj 22:43
Eta:
16 maj 22:47
Ajtek:
Jeszcze tak ze trzy kolory i powiem, że Eta jest tęczą

.
16 maj 22:47
bezendu:
16 maj 22:54
Eta:
Ładne
16 maj 22:55
Ajtek:
bezendu zaplusowałeś u
Ety 
.
16 maj 22:55
bezendu:
16 maj 22:57
Mila: Majowo
16 maj 23:00
Eta:
Jak majowo, to majowo

<
bez>
16 maj 23:03
Ajtek:
Eta to nie tak.

=
bez 
.
16 maj 23:07
Eta:
"bez" jabłka
16 maj 23:12
Ajtek:

Miało byc tak:

=<
bez>, tzw. zmienna pomocnicza

.
16 maj 23:13