matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
nie
aaa:
1
1
2
Czy
+
=
?
2
3
5
16 maj 19:36
Krzysiek:
nie, przemnóż obustronnie przez 30 i sprawdź sam/a
16 maj 19:37
Nutez:
L: 1/2+1/3 = 3/6 + 2/6= 5/6 L≠P
16 maj 19:38