matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
czy to bedzie takie rozwiazanie??
Leo:
zapisz wzór funkcji: y=ax
2
+bx+c dla a=−1 b=0 c=2 i mam pytanie czy to bedzie takie rozwiazanie
y=−1x
2
+0x+2 y=x
2
+2
16 maj 17:01
bezendu:
y=−x
2
+2
16 maj 17:02