Bardzo prosze o pomoc...
Jestem na egzaminie poprawkowy: Wyznacz ciąg geometryczny mając dane a4 = 1 i a7 = 8.
16 maj 12:07
aniabb: q3=8 q=2
a1=1/8
an=2n−4
16 maj 12:11
Mateusz:
Skoro jesteś na egzaminie poprawkowym to masz wykazać sie własną wiedzą a nie cudzą.
16 maj 12:20
ojtek: Gratulacje dla aniabb za rozwiązywanie wszystkich zadań koleżce, który siedzi na egzaminie
poprawkowym.
16 maj 13:08
Eta:
16 maj 13:24
aniabb: jak jest na tyle zdolny żeby ściągać .. to niech ma

..
ja tam podziwiam takich ludzi, którzy w czasie egzaminu się nie stresują ściąganiem

znaczy się dadzą sobie w życiu radę
16 maj 13:47
b.: ciekawe, czy podobne podejście byś miała w stosunku do kogoś, kto jest na tyle zdolny, żeby Ci
ukraść samochód albo wyczyścić mieszkanie −− jak jest na tyle zdolny, niech ma
16 maj 14:22
Eta:
Dobre.......
16 maj 14:23
aniabb: niom... też ... unikalne materiały maturalne musiałam odżałować... a autko było na tyle
przyzwoite że samo się spaliło
16 maj 18:53