matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
f'(x)=
zuz.:
Czy może ktoś potwierdzić iż gdy f(x)= cos
3
(4x+1) to f'(x)= −12sin(4x+1)cos
2
(4x+1) ?
15 maj 23:00
Eta:
ok
15 maj 23:05
Bogdan:
jest dobrze
15 maj 23:05
zuz.:
dzięki
15 maj 23:07