matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż
maganda:
Jak to rozwiązac? m
2
+4m+8=0
15 maj 20:46
Eta:
Równanie sprzeczne w zbiorze liczb rzeczywistych
15 maj 20:47
irena_1:
Δ=16−32=−16<0 Nie ma rozwiązań w zbiorze liczb rzeczywistych
15 maj 20:50