POMOCY !!!
KALA: oblicz sinus kata ostrego jaki prosta :
a) Y=3X
B) Y=1/2X
MUSZĄ BYĆ WSZYSTKIE OBLICZENIA (BŁĄGAM O POMOC KLAUDIA)
14 maj 21:21
Nienor: co i jak ta prosta i czemu wielkie litery
14 maj 21:25
KALA: no to trzeba obliczyc chyba tylko ja teo nie umiem pomorzesz mi prosze
14 maj 21:28
Nienor: Ale tam nie pisze jaki sinus trzeba obliczyć. Jaki ta prosta tworzy z czym
14 maj 21:29
KALA: ja nwm tylko tak pisze z ćw
14 maj 21:30
KALA: pisze tak : oblicz sinus kata ostrego jaki prosta a) y=3x b) y=1/2x (jedna druga)
pouz mi prosze
14 maj 21:33