matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
xd
michal:
figury przystające
14 maj 18:14
M.:
To są identyczne figury, które są narysowane obok siebie. Tu masz −
http://www.google.pl/imgres?imgurl=https://matematykaszkolna.pl/strona/512.gif&imgrefurl=https://matematykaszkolna.pl/strona/512.html&h=575&w=705&sz=34&tbnid=3S78C47pNxCZ3M:&tbnh=90&tbnw=110&zoom=1&usg=__kyBlk_Nmof6gK-CGuk11uenFrEE=&docid=4wq-y206-pXLbM&sa=X&ei=NGOSUeKsIc_Eswa--YGgDA&ved=0CDYQ9QEwAw&dur=381
14 maj 18:16