matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
bardzo prosze pomozcie
malutka:(:
narysuj wykres funkcji
1
y=3x+2, y=
, y=−x+2
4
17 wrz 10:07
AS:
Nie pomogę! Zadania bardzo łatwe,tak że możesz sama to zrobić. Przyjmij tabelkę dla x , wylicz y i nanieś na układ wsp.
17 wrz 11:56