matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Michał
AC:
(
√
3+
√
5
+
√
3
√
5
)
2
= 3+
√
5
+2 *
√
3+
√
5
*
√
3−
√
5
+ 3−
√
5
= 6 + 2*
√
9 −5
= 6 + 2*
√
4
= 6 + 2*2 = 10
14 maj 14:15
Basia:
14 maj 14:17