matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
saraaa:
wyznacz a b i c a+b+c=39 b−a=c−b obliczylam ze b=13
13 maj 17:41
Dominik:
czyzby to bylo zadanie maturalne z tego roku? brakuje jednego rownania b
2
= ac.
13 maj 17:43
irena_1:
a+c=26 Brak jeszcze jednej danej
13 maj 17:44