męczyłem się godzinę i nie mogę
ignac93: Mamy prostokąt. Pomnożyłem jego bok dłuższy przez krótszy. W ten sposób otrzymałem
powierzchnię. Potem dodałem bok dłuższy do krótszego − suma równa się powierzchni. Dodałem bok
dłuższy, bok krótszy i powierzchnię. Suma ogólna wynosi 9. Ile wynoszą: bok dłuższy, bok
krótszy i powierzchnia?"
16 wrz 19:46
AROB: Zamiast pisać, co zrobiłeś, zapisz treść zadania. Ten opis jest tak mętny,że nic z niego nie
wiadomo.
17 wrz 00:24
Eta:

zgadzam się z
AROB
Do
ignac
Oczekujesz poprawnej odpowiedzi?
więc musisz podawać poprawną treść zadania
17 wrz 00:27
17 wrz 00:32
Eta:
AROB ...czy Tobie też przez jakiś czas strona nie"chodziła" ?
czy tylko mnie coś nie działało?
17 wrz 01:01
Eta:
Przestraszyłam się ,że nie będę miała co robić z czasem
na : em ....turze
17 wrz 01:04
AROB: Eta, u mnie było to samo. Też się przeraziłam, że straciłam kontakt z forum.
17 wrz 01:17
Eta:
OK

dzięki.
pora zatem

Do jutra
17 wrz 01:19
AROB: Do jutra
17 wrz 01:20
ignac93: no przecież to jest treść zadania a nie to co ja robiłem. hello to jest zagadka, więc jakiś
gościu ją opowiada
17 wrz 16:51
ignac93: a zresztą to znam już odpowiedź. śniła mi się. a=3, b=1,5 pole =4
17 wrz 16:52