Ptrapezu=(√P1+√P2)2
| 18 | 3 | ||
= U{9}[4} = k2 ⇒ h = | |||
| 8 | 2 |
| 3 | 3 | |||
a = | b , h2 = | h1 | ||
| 2 | 2 |
| 3 | 3 | 13 | ||||
P1 + P2 = 0,5 *a*h2 + 0,5 b*h1 = 0,5 * | b * | h1 + 0,5*b*h1 = | b*h1 | |||
| 2 | 2 | 8 |
| 3 | 5 | 3 | ||||
P = 0,5*( a + b)*h = 0,5*( | b + b} *( h1 + h2) = 0,5* | b*(h1 + | h1 ) = | |||
| 2 | 2 | 2 |
| 5 | 5 | 25 | ||||
= 0,5 * | b* | h1 = | b*h1 | |||
| 2 | 2 | 8 |
| P1 + P2 |
| 13 | ||||||||||||
= | = | |||||||||||||
| P |
| 25 |
| 18 + 8 | 13 | ||
= | ⇒ 13 P = 25*26 ⇒ P = 50 | ||
| P | 25 |
| 18 | 3 | ||
= U{9}[4} = k2 ⇒ h = | |||
| 8 | 2 |
| 3 | 3 | |||
a = | b , h2 = | h1 | ||
| 2 | 2 |
| 3 | 3 | 13 | ||||
P1 + P2 = 0,5 *a*h2 + 0,5 b*h1 = 0,5 * | b * | h1 + 0,5*b*h1 = | b*h1 | |||
| 2 | 2 | 8 |
| 3 | 5 | 3 | ||||
P = 0,5*( a + b)*h = 0,5*( | b + b} *( h1 + h2) = 0,5* | b*(h1 + | h1 ) = | |||
| 2 | 2 | 2 |
| 5 | 5 | 25 | ||||
= 0,5 * | b* | h1 = | b*h1 | |||
| 2 | 2 | 8 |
| P1 + P2 |
| 13 | ||||||||||||
= | = | |||||||||||||
| P |
| 25 |
| 18 + 8 | 13 | ||
= | ⇒ 13 P = 25*26 ⇒ P = 50 | ||
| P | 25 |
| 18 | 9 | 3 | |||
= | = k2 ⇒ k = | ||||
| 8 | 4 | 2 |
| 3 | 3 | |||
a = | b , h2 = | h1 | ||
| 2 | 2 |
| 3 | 3 | 13 | ||||
P1 + P2 = 0,5 *a*h2 + 0,5 b*h1 = 0,5 * | b * | h1 + 0,5*b*h1 = | b*h1 | |||
| 2 | 2 | 8 |
| 3 | 5 | 3 | ||||
P = 0,5*( a + b)*h = 0,5*( | b + b} *( h1 + h2) = 0,5* | b*(h1 + | h1 ) = | |||
| 2 | 2 | 2 |
| 5 | 5 | 25 | ||||
= 0,5 * | b* | h1 = | b*h1 | |||
| 2 | 2 | 8 |
| P1 + P2 |
| 13 | ||||||||||||
= | = | |||||||||||||
| P |
| 25 |
| 18 + 8 | 13 | ||
= | ⇒ 13 P = 25*26 ⇒ P = 50 | ||
| P | 25 |