matematykaszkolna.pl
pytanie tn: Czy zdawał ktoś tutaj kiedyś maturę z infy ? Chciałbym zadać parę pytań "teoretycznych"
11 maj 20:32
Mateusz: Zdawali, zadaj pytania tak bedzie prosciej.
12 maj 09:56
tn: Jak należy uzupełnić pierwszą stronę arkusza. Tzn: środowisko, kompilator, program użytkowy. Tylko nie mówcie to co wybrałeś. Wybralem System windows z sytemem plików NTFS. Ale co ja mam tam wpisać? Windows Vista ? A moze samo Windows? A odnoście Microsoft Visual Studio ? MS Visual Studio C++ 2010 ? A może zaznaczyć, że uzywam express ? MS Office 2007 ? Czy może MS Office 2007−2010 ?
12 maj 12:32
Mateusz: No to tam gdzie pisze środowisko wpisujesz np Windows XP czy tam Vista i nic wiecej kompilator jesli wybrałes Visuala to wpisujesz MS Visual Studio C++ Expresss Edition(nie pamietam jak sie to pisze) Program uzytkowy: w zaleznosci jakiego uzywasz np MS Office 2007 i tyle
12 maj 13:01
Mateusz: oczywiscie 2010 emotka trzeba dopisac tam przy kompilatorze emotka
12 maj 13:01
tn: Ok, dzięki. A pisałeś to ?
12 maj 13:27
asdf: o ile dobrze pamietam to i tak koles z komisji podchodzil i pomagał to wypełniać, chyba tez dostawało się taką karteczke z tymi danymi, ale tego nie jestem pewien (nie pamietam takich banałów..)
12 maj 13:48
Mateusz: n No nie ja matury z informatyki nie zdawałem akurat bo nie miałem okazji emotka ale wiem jak to trzeba wypełnic emotka
12 maj 19:42
tn: To dzięki wielkie A wiesz może na jakiej zasadzie oceniane są zadania z II części ?
12 maj 19:53
Mateusz: Okreslone zadanie ma tam jakies podpunkty i oceniane są pliki z gotowymi wynikami jesli dobrze pamietam, musiałbym poszukac matury i przykładowe klucze gdzies je na ktoryms pendrivie mam
12 maj 20:31
Mateusz: A nie no oceniane tez są komputerowe realizacje obliczen tj baza danych czy napisany program i to chyba roznie jest w zaleznosci od zadania, nie wiem bo nie wiem gdzie mam to wszystko najlepiej popatrz na przykłady na stronie cke n ja wziałem przykładowo zeszłoroczną mature: http://www.cke.edu.pl/860-maj-2012.html tam masz kryteria do czesci II
12 maj 20:43