| sin(nx) | ||
g'(x) = cos(nx) g(x) = | ||
| n |
| sin(nx) | 1 | |||
J = (0,16x2−0,8x+1)* | − | ∫(0,32x−0,8)*sin(nx) dx | ||
| n | n |
| cos(nx) | ||
g'(x) = sin(nx) g(x) = − | ||
| n |
| sin(nx) | 1 | cos(nx) | 0,32 | |||||
J = (0,16x2−0,8x+1)* | − | [ −(0,32x−0,8)* | + | ∫cos(nx) | ||||
| n | n | n | n |
| sin(nx) | cos(nx) | 0,32 | sin(nx) | |||||
(0,16x2−0,8x+1)* | + (0,32x−0,8)* | − | * | +C = | ||||
| n | n2 | n | n |
| sin(nx) | cos(nx) | 0,32 | ||||
(0,16x2−0,8x+1)* | + (0,32x−0,8)* | − | *sin(nx)+C | |||
| n | n2 | n2 |