| 1 | ||
= log4 ( 2*235 ) + log8( | )13 = | |
| 4 |
| 1 | 1 | |||
= log4 ( 285 ) + | log8 ( | ) = | ||
| 3 | 4 |
| 8 | 1 | 1 | ||||
= | log22 2 + | log23 | = | |||
| 5 | 3 | 4 |
| 8 | 1 | 1 | 1 | 1 | ||||||
= | * | log2 2 + | * | log2 | = | |||||
| 5 | 2 | 3 | 3 | 4 |
| 1 | 4 | 2 | ||||
= U{8}[10} * 1 + | *( − 2) = | − | = | |||
| 9 | 5 | 9 |
| 36 | 10 | 26 | ||||
= | − | = | ||||
| 45 | 45 | 45 |
| 1 | ||
b = ( | )log6 0,57−1 = ( 6 −1) log6 0,57−1 = | |
| 6 |
| 57 | ||
= 6− log6 0,57−1 = 6 log6 0,57 = 0,57 = | ||
| 100 |
| 26 | 57 | ||
> | |||
| 45 | 100 |
| 2600 | 2565 | ||
> | |||
| 4500 | 4500 |