Oblicz
małgosia: (log6 3)2+log6 2*log6 18
9 maj 11:16
ZKS:
log263 + log62 * log618 = log263 + log62 * log6(32 * 2) =
log263 + log62 * (log632 + log62) = log263 + 2 * log62 * log63 + log262 =
(log63 + log62)2 = log26(3 * 2) = log266 = 12 = 1.
9 maj 11:29
małgosia: Dziękuję
9 maj 11:36
x3:
(log63)2 + log62(log632 +log62)=(log63)2 + log62(2log63 +log62)=
(log63)2 + 2log63*log62 +(log62)2=(log63+log62)2 =1
9 maj 11:56
ZKS:
Wow potrafisz normalnie rozwiązać zadanie chyba byłeś na odywku.
9 maj 12:00
ZKS:
A było tak przyjemnie znowu zacząłeś coś brać i teraz bredzisz trolu?
9 maj 12:12
ZKS:
Wiesz od czego są moderatorzy? Chyba nie to po co się wypowiadasz i zamulasz tymi swoimi
wypocinami? Właśnie taki wpisy jak Twoje nadają się do usunięcia.
9 maj 12:19