matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczby zespolone
student:(:
rozwiąż zadanie i zilustruj:
_ zz+3(z+z)=7
8 maj 16:11
student:(:
z*z(sprzężone) + 3(z+z[sprzezone]) = 7
8 maj 16:12
Krzysiek:
z=a+bi z(sprzeżone)=a−bi podstaw i porównaj części rzeczywiste i urojone
8 maj 17:53