matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
mnozenie
kama:
wykonaj mnozenie (x−1)(x
2
+2)=?
7 maj 13:42
aniabb:
= x
3
−x
2
+2x−2
7 maj 13:43
kama:
(3x+1)(x−4)=?
(5x−7)(x−3)=?
7 maj 13:48
kama:
pierwsze =3x
2
−12x+x−4 drugie = 5x
2
−15x−7x+21
7 maj 13:57
aniabb:
tak
7 maj 13:57