Dominik: POLSKI
jak wam poszedl?
mi wyjatkowo lekko, wyszedlem ponad godzine przed czasem. z 50% powinno byc.

do wyboru byl
temat z gloria victis orzeszkowej i mazowszem baczynskiego lub przedwiosnie zeromskiego.
wybralem drugi temat − wydawal mi sie latwy.
7 maj 11:20
kamil94: mam nadzieję, że zdam. również wybrałem 2 temat, jednak nie bardzo wiedziałem o czym pisać,
niby wszystko w tekście, anickzobacz ja jakoś dużo to w nim nie znalazłem
7 maj 15:33
Trotyl: Dominik akurat wyjscie przed czasem o niczym nie swiadczy swiadczy tylko o tym ze nie miales
juz pomyslu bo generalnie pisac mozna i mozna bez konca. Mimo to podziwiam twój spokój ja
osobiscie chcialbym zdac juz ten polski zeby zajac sie wkoncu czyms pozytecznym. Zadowoli
mnie nawet 30%. Mam nadzieje że sie udało. też wybrałem drugi temat, wez tak pobieznie powiedz
o czym pisales ja o patriotyzmie generalnie w wiekszej czesci pracy ( wychwalalem te postacie
z portretów i argumentowałem ich mocny patriotyzm ).
7 maj 15:57
Trotyl: Dominik akurat wyjscie przed czasem o niczym nie swiadczy swiadczy tylko o tym ze nie miales
juz pomyslu bo generalnie pisac mozna i mozna bez konca. Mimo to podziwiam twój spokój ja
osobiscie chcialbym zdac juz ten polski zeby zajac sie wkoncu czyms pozytecznym. Zadowoli
mnie nawet 30%. Mam nadzieje że sie udało. też wybrałem drugi temat, wez tak pobieznie powiedz
o czym pisales ja o patriotyzmie generalnie w wiekszej czesci pracy ( wychwalalem te postacie
z portretów i argumentowałem ich mocny patriotyzm ).
7 maj 15:58
paulaf: Szkoda,że ja zapomniałam ująć w swojej wypowiedzi patriotyzm, był istotny w całym utworze
7 maj 16:20
paulaf: Szkoda,że ja zapomniałam ująć w swojej wypowiedzi patriotyzm, był istotny w całym utworze
7 maj 16:20
kamil94: też o tym nie napisałem. trudno się mówi, czasu nie cofnę. ciekawe co będzie jutro : )
7 maj 16:32