proszę
iwcia: rozwiąż równanie
6 maj 20:38
6 maj 20:40
iwcia: przepraszam ale proszę o konkretne rozwiązanie a nie linki
6 maj 20:41
Eta:
Konkretne rozwiązania będziesz musiał/a samodzielnie podać
8 maja
6 maj 20:43
iwcia: to jedyna strona na której nic nie idzie się dowiedzieć na zadane.pl każdy kulturalnie
odpowiada a tu można do Warszawy przez Afrykę się dostać!
6 maj 21:14
jikA:
| 4 − x | | 1 | |
| = |
| / * 0 |
| x − 5 | | 1 − x | |
4 − x = 0
x = 4
Sprawdzę coś.
6 maj 21:40
alfa i omega: iwcia: to idź sobie na zadanie.pl i dostaniesz gotową odpowiedz jak Ci nie odpowiada tutaj
6 maj 21:47
iwcia: to jest na pewno dobrze? dziękuję za fatygę
7 maj 20:34
HiggerNater: jikA, co za bzdura
7 maj 20:36