matematykaszkolna.pl
DZIĘKUJĘ Kipic: rysunekJedno wielkie DZIĘKUJĘ Już minął czas przygotowywania się do egzaminów maturalnych , już jutro 7 maja 2013 roku o godzinie 9:00 wszyscy maturzyści zasiądą w ławkach i zaczną pisać egzamin z polskiego Ja bardzo chciałbym podziękować wszystkim PRO LUDZIOM z tego forum za udzieloną mi POMOC, bez której nic bym nie potrafił. Zwłaszcza że jak zaczynalem się uczyć tutaj na forum (było to jakieś 99 dni temu, około studniówki) to nie wiedziałem za bardzo o co chodzi z wartością bezwzględną juz nie wspominając o tym że nie wiedziałem co to jest twierdzenie sinusów emotka . Generalnie nie jestem w stanie opisać tego jak bardzo jestem szczęsłiwy że jeszcze są ludzie na tym wielkim świecie, którzy pomagają innym, mi bardzo pomogliście nie licząc na podziękę, i robiąc to bezinteresownie. Proszę o wyrozumiałość ale z pamieci tutaj wypisze ludzi którzy, bynajmniej mi pomagali zrozumieć matematykę i kilka zadań z fizyki emotka i których zapamiętałem : A mianowicie byli to : ( Z pamięci i także wypisze kolory hehe, jak kogoś pominę to sory poprostu wyleciało mi , ale wątpie w to ponieważ nicki bardzo dobrze zapamiętywałem , zwłaszcza gdy nie potrafiłem zrobić zadania to tymbardziej wryły mi się w pamieć) −Kochana Mila ( Kolory : rózowy i mega jasny zielony i czerwony emotka, ach te wszystkie wykresy i doskonale opisywane zadania żeby zrozumieć, I Love you emotka ) −Kamcio emotkaPatryk ( zapamiętałem że miał ciemno niebieski nick emotka ) −Cusack emotkaTad ( zainspirował mnie robieniem trudnych zadań z matmy emotka emotka ) −MQ emotkaEta ( ach te kochane jabłka zawsze można było coś przekąsić emotka ) −ICSP ( żółty , czerwony , zaskakujące odpowiedzi równo z czasem zamieszczenia zadania , jescze nie odświeżyłem a odpowiedz juz była SZACUN emotka ) −krystek (niebieski , ) −pigor ( zawsze czarny kolor, ach te rozwiązane zadania w kilku linijkach, mega wydajność 10 zadań na jednej kartce emotka ) −Saizou ( ach te fajne zadanka emotka ) −Kamcio emotka emotkaTECHNIK ( rzeznik z fizy, "Nie ma Lipy" nie ma takiego zadania którego by nie ugryzł z fizy ) −xyz (Podkowa górą emotka ) −Kejt ( trzaska zadania do pólnocym, nie pójdzie spać dopóki nie zrobi upragnionych zadań emotka ) −Dominik (maturzysta a każde zadanie ugryzie, nawet podczas choroby trzaskał zadanka emotka ) −Artur z miasta neptuna ( nigdy nie odgadne dlaczego taki nick emotka ) −asdf ( nieogarne tego dlaczego nick asdf , czy aby taki najlepszy i bez cech szczególnyc, lub od niechcenia emotka obstawiam że student emotka ) −Irena 1 ( obstawiam że to emerytowana nauczycielka matematyki emotka pomaga bo to kocha, zwłaszcza użeanie się z matołami hehe emotka ) −konda emotkaaniabb emotkaBasia ( pomarańczowy , obstawiam ze także jest nauczycielka, i tez lubi sie uzerac z młokosami emotka ) −Skipper ( nie ogarniam emotka) −Use ( ach te przeciwne poglądy w mega długim poście, że studium talent to syf emotka ) −Neko emotkabezendu ( bez końca emotka ) −dero2005 ( obstawiam że nauczyciel ) −Trivial emotka Bogdan ( obstawiam że nauczyciel ale czy emerytowany to nie ogarnąłem ) −bash emotka PW ( nie ogarne nicka emotka ) No i bym zapomniał użytkownik @matura dzięki jego Pewniakom matura z matmy rozszerzona nie jest mi obca i tym co także czytali wtedy tamten post emotka Mam nadzieję że nikogo nie urazilem a musiałem to napisać bo jestem osobą bardzo wrażliwą, a generalnie nikt mnie z matmy wiecej nie nauczył niż Wy przez te 99 dni , a uczę się matmy od podstawówkiemotka I generalnie nikt mi więcj nie pomógł , więc jakich bym wyników nie miał to i tak zawsze będę wiedzięć że są jescze Fajni PRO Ludzie, i będę wam wdzięczny emotka emotka Jeszcze raz jedno wielkie DZIĘKUJĘ JAKBYM MOGŁ TO BYM WAS WSZYSTKICH ZAPROSIŁ NA PIWO, WINO I CO BYŚCIE CHCIELI W GRANIACH ROZSĄDKU hehehe emotka ! I teraz dla Wszystkich internetowa wyżerka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotkaemotka emotka emotka emotka emotka emotkaemotka emotkaemotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotkaemotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka I życzę wszystkim maturzystom zdania egzaminów maturalnych i także uzyskania z nich takich wynków by te pomogły Wam się dostać na Wymarzone studia emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka ! A tym co już napisali albo będą pisać życze wszystkiego dobrego. I niech Pan Bóg ma was wszystkich w opiece
6 maj 20:29
Kejt: I wyszłam na matmoholika
6 maj 20:33
Dominik: dzieki Kipic i rowniez dziekuje wszystkim tutaj wymienionym. wspaniala atmosfera na tym forum mnie doprawy zadziwia. rowniez sie dzieki wam wiele nauczylem. emotka powodzenia na maturze!
6 maj 20:41
Technik: Kipic jednym słowem Powodzenia ( mi podziękujesz jak dobrze napiszesz fizykę.) Sprawdź jutro poczęte o 5 jak nie będziesz spał emotka Trzymam za Ciebie kciuki na polskim i fizyce bo matme rozwalisz na 100 zarówno podstawę jak i roz emotka
6 maj 20:44
uio: nie ma tu mojego nicka, wtf?
6 maj 20:46
Technik: Oczywiście też dałączam się do podziękowań ale zapomiałeś o Nienor dla niej również podziękowania i emotka
6 maj 20:48
Kipic: DZIĘKUJĘ emotka
6 maj 20:51
Technik: Wejdź teraz na pocztę ok?
6 maj 20:52
Kipic: oks emotka
6 maj 20:53
Saizou : to ja życzę każdemu maturzyście udanej matury i jak najlepszego wyniku, bo włożyliście w to wielki wysiłek i trud, jednym słowem POWODZENIA
6 maj 20:58
jikA: To może zadanie na koniec?
6 maj 21:05
Eta: emotka
6 maj 21:06
Technik: Kipic przeczytałeś ostatnią wiadomość?
6 maj 21:07
bash: Przy okazji życzę wszystkim połamania pióra i zalania pracy atramentem...damy radę emotka przecież JESTEŚMY MATURZYSTAMI emotka
6 maj 21:09
bezendu: Powodzenie Kipic dasz radę emotka
6 maj 21:12
Tad: ... to może coś z serii ...dla ambitnych maturzystówemotka Ł A M P I Ó R O emotka
6 maj 21:22
Skipper: Ł A M P I Ó R O emotka
6 maj 21:24
zombi: Powodzenia maturzyści emotka
6 maj 21:25
Kipic: @Technik przeczytałem emotka @Tad ach pamiętam te zadania z tej serii dla ambitnych maturzystow dlatego zacząłem robić trudniejsze zadania a nie tylko standardowe emotka
6 maj 21:37
Ajtek: Kipic nie udzielałem się w Twoich wątkach, nie mniej sukcesu życzę emotka.
6 maj 21:54
Saizou : swoją drogą ja i fajne zadanka jak to ładnie wygląda a mogę wiedzieć jakie to zadanka były, po nie przypominam sobie
6 maj 22:25
Kipic: Np: te wczoraj co podawalaśemotka z x2+bx+c emotka
7 maj 07:41
irena_1: Trzymamy kciuki! Będzie dobrze. Na pewno. emotka
7 maj 11:53
Mila: Kipic, dziękuję, Twoje słowa to dzisiaj balsam na mój dysk, który mi od kilku dni nie pozwala siedzieć przy komputerze. Pozdrawiam, złam pióro, I Ty i wszyscy mili maturzyści z tego forum. emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka Kwiatki zamiast kwitnących kasztanów, które w tym roku zawiodły.
7 maj 20:05
Mila: Kipic, dziękuję, Twoje słowa to dzisiaj balsam na mój dysk, który mi od kilku dni nie pozwala siedzieć przy komputerze. Pozdrawiam, złam pióro, I Ty i wszyscy mili maturzyści z tego forum. emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka Kwiatki zamiast kwitnących kasztanów, które w tym roku zawiodły.
7 maj 20:05
7 maj 20:06
asdf: powodzenia życze emotka dlaczego nick asdf? − bo nie qwerty, czy fdsa emotka Tak po prostu P.S Ale ten rok szybko minął emotka
8 maj 01:19