usuń niewymierność z mianownika 4/√2
kasia:
6 maj 18:31
6 maj 18:32
irena_1:
| 4 | | 4 | | √2 | | 4√2 | |
| = |
| * |
| = |
| =2√2 |
| √2 | | √2 | | √2 | | 2 | |
6 maj 18:32
kasia: usuń niewymierność z mianownika 4/√2
6 maj 18:32
Kaja: | 4 | | 4 | | √2 | | 4√2 | |
| = |
| * |
| = |
| =2√2 |
| √2 | | √2 | | √2 | | 2 | |
6 maj 18:33
kasia: usuń niewymierność z mianownika
2√6/3√3
6 maj 18:38
kasia:
6 maj 18:38
Kaja: | 2√6*√3 | | 2√18 | | 6√2 | |
| = |
| = |
| =2√2 |
| √3*√3 | | 3 | | 3 | |
6 maj 18:43
kasia: proszę o pomoc
6 maj 18:48
kuba: Przedstaw w najprostszej postaci
21√384 / 8√98
3√11 / 2√98 :3 / 7 √21
proszę o pomac
6 maj 18:57
ziomex: no przecież napisali to co piszesz w kołko kasia
6 maj 19:12
kasia: oblicz bląd bezwzględny,oraz błąd względny przybliżenia
1255=1250
nie pamiętam jak to się robi
6 maj 19:15
kasia: czy ktoś wie jak to się robi
6 maj 19:18
kuba: proszę o pomoc
6 maj 19:42
kasia: Przedstaw w najprostszej postaci
21√384 / 8√98
proszę o pomac
6 maj 19:59