matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zaznacz w układzie współrzędnych zbiór tych punktów (x,y), dla których prawdziwa
Kizuna:
Zaznacz w układzie współrzędnych zbiór tych punktów (x,y), dla których prawdziwa jest podana równość: a)Log
y
(x−1)
2
= 2 Coś mi to nie idzie
4 maj 13:56
fąfel:
log
y
(x−1)
2
=2 D: x>1, y>0 y≠1 log
y
(x−1)
2
=log
y
y
2
(x−1)
2
=y
2
//
√
y=x−1
4 maj 14:08