Pomóżcie!
| 1 | 1 | |||
1 − | 0 0 | | 0 0 0 | ||
| 9 | 9 |
| 1 | 1 | |||
1 − | 0 0 | | 0 0 0 | ||
| 9 | 9 |
| 1 | 1 | |||
0 1 − | 0 | 0 | 0 0 | ||
| 4 | 8 |
| 1 | ||
w1 := w1 − (− | )*w2 | |
| 9 |
| 1 | 1 | 1 | ||||
1 0 − | 0 | | 0 0 | ||||
| 36 | 9 | 72 |
| 1 | 1 | |||
0 1 − | 0 | 0 | 0 0 | ||
| 4 | 8 |
| 1 | 1 | 1 | ||||
1 0 − | 0 | | 0 0 | ||||
| 36 | 9 | 72 |
| 1 | 1 | |||
0 1 − | 0 | 0 | 0 0 | ||
| 4 | 8 |
| 3 | 1 | |||
0 0 1 − | | 0 0 | 0 | ||
| 7 | 7 |
| 1 | ||
w1 := w1 − (− | )*w3 | |
| 36 |
| 1 | ||
w2 := w2 − (− | )*w3 | |
| 4 |
| 1 | 1 | 1 | 1 | |||||
1 0 0 − | | | 0 | ||||||
| 84 | 9 | 72 | 252 |
| 3 | 1 | 1 | ||||
0 1 0 − | | 0 | 0 | ||||
| 28 | 8 | 28 |
| 3 | 1 | |||
0 0 1 − | | 0 0 | 0 | ||
| 7 | 7 |
| 1 | 1 | 1 | 1 | |||||
1 0 0 − | | | 0 | ||||||
| 84 | 9 | 72 | 252 |
| 3 | 1 | 1 | ||||
0 1 0 − | | 0 | 0 | ||||
| 28 | 8 | 28 |
| 3 | 1 | |||
0 0 1 − | | 0 0 | 0 | ||
| 7 | 7 |
| 1 | ||
0 0 0 1 | 0 0 0 | ||
| 6 |
| 1 | ||
w1 := w1 − (− | )*w4 | |
| 84 |
| 3 | ||
w2 := w2 − (− | )*w4 | |
| 28 |
| 3 | ||
w3 := w3 − (− | )*w4 | |
| 7 |
| 1 | 1 | 1 | 1 | |||||
1 0 0 0 | | ||||||||
| 9 | 72 | 252 | 504 |
| 1 | 1 | 1 | ||||
0 1 0 0 | 0 | ||||||
| 8 | 28 | 56 |
| 1 | 1 | |||
0 0 1 0 | 0 0 | ||||
| 7 | 14 |
| 1 | ||
0 0 0 1 | 0 0 0 | ||
| 6 |