matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Potegi
Gringo:
(1/3)
−
3
+5(4/5)
−
2
4
4
−1−(1/4)
−
3
3 maj 17:00
M:
21 gru 06:04
Mila:
5
3
3
+5*(
)
2
4
= liczcie dalej
4
4
−1−4
3
21 gru 16:10
Jolanta:
5
3
27*16+125
557
Licznik 27+
=
=
4
2
16
16
Mianownik 4
3
(4−1)−1=64*3−1=191
557
1
557
*
=
16
191
3056
21 gru 22:42