funckja
ddawid: Funkcja f okreslona jest wzrorem f(x) = (2m−4)x+2 nie ma miejsc zerowych, zatem:
a. m<−2 b, m>2 c. m=2 d. m=−2
1 maj 20:58
Bogdan:
Kiedy funkcja f(x) = ax+ b nie ma miejsc zerowych?
1 maj 21:09
nati: kiedy a=0 (funkcja stała) zatem 2m−4=0....
1 maj 21:15
Bogdan:
ściślej mówiąc to a = 0 i b ≠ 0
1 maj 21:17
Saizou : natii y=0 funkcja stała
1 maj 21:18
nati: w tym przypadku b≠0 wiec nie ma sensu tego pisac chyba
1 maj 21:19
ddawid: nie mam komlepntnie konceptu
1 maj 21:20
Saizou : myślałem że odpowiadasz na pytanie Bogdana
1 maj 21:20
nati: 
takie pytanie dlaczego jestescie na kolorowo ?
1 maj 21:21
Bogdan:
Kliknij obok Twój nick
1 maj 21:31