matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Matura to Bzdura ??! !!? ??
Kipic:
Podstawowy błąd
! Który zapis jest własciwy
2sin
2
xcos
2
x = sin
2
2x 4sin
2
xcos
2
x = sin
2
2x Z góry dzięki za pomoc
1 maj 18:44
Saizou :
sin
2
2x=(sin2x)
2
=(2sinxcosx)
2
=4sin
2
xcos
2
x
1 maj 18:45
xyz:
drugi
1 maj 18:46
Kipic:
Dzieki
1 maj 18:49