matematykaszkolna.pl
dramat zyciowy kaleka: zlamalem reke a za 6 dni matura, wie ktos moze co teraz mam zrobic?
1 maj 11:48
Technik: najlepiej robić zadanka i tyle w temacie emotka a jak wiesz, że nie zdasz to nie idź na nią i oszczędź sobie stresu i nerw
1 maj 11:49
kaleka: ale chodzi o to ze nie mam jak pisac, bo reka w zasranym gipsie. uczylem sie kupe czasu na mature a wczoraj zlamalem reke ktora pisze... chyba zaraz cos sobie zrobie
1 maj 11:51
Technik: o to współczuje emotka nie wiem co może przerzuć się na druga rękę
1 maj 11:52
kaleka: nie da rady, juz probowalem a jak to jest oficjalnie moze jakis inny termin po prostu jest, ale jak to bedzie sierpien to nie pojde na studia
1 maj 11:54
alfa i omega: wydaje mi się że jest jeszcze jakiś dodatkowy termin w czerwcu w razie jakiś nieszczęśliwych okoliczności , najlepiej zadzwoń do swojej szkoły to ci powiedzą co i jak
1 maj 11:56
kaleka: cirkawy jestm, a nikt stad nie mial takiej sytuacji ?
1 maj 12:11
kaleka: teraz wyczytałem ze w czerwcu jest termin i normalnie jeszcze w czerwcu dostaje wyniki i nie jestem rok w plecy
1 maj 12:23
kaleka: tylko ciekawe jak poziom, asle to raczej to samo
1 maj 12:24
Dominik: poogladaj matury ubiegloroczne; zazwyczaj matura czerwcowa byla latwiejsza (jakby dawali zadanka z podstawy na rozszerzeniu).
1 maj 12:29
kaleka: http://www.cke.edu.pl/images/stories/000000000000000000_matura_2012/harmonogram_egzaminow_2013.pdf jezu ale się ciesze, wyniki dostaję jak każdy więc mogę iść na studia. Znowu widzę sens życia dzięki chłopaki za porady! i do tego pouczę się jeszcze miesiąc
1 maj 12:33
kaleka: no to mogą dać łatwe roz to napiszę na 100%
1 maj 12:34
Kizuna: To ja też chyba rękę łamie xD
1 maj 12:43
Dziabong: Czyli teraz musisz się jakoś zgłosić do dyrektora okręgowej komisji egzaminacyjnej aby Cie zakwalifikował do drugiego terminu?
1 maj 12:46
kaleka: ide pierw do dyrektora w mojej szkole mówie co i jak i on tam bezposrednio do dyrektora oke i on albo uznaja albo nie. No ale majac od lekarza ze nie moge pisac to rczej nie moga odwolac mnie
1 maj 15:14