matematykaszkolna.pl
Matura 2013 Matórzysta: Jak myslicie, rozszerzona matura 2013 bedzie trudniejsza od ostatniej czy na podobnym poziomie? ^^
30 kwi 17:50
Dziabong: Myślę, że lepiej się uczyć niż zadawać takie pytania, bo jak będziesz tracił tak czas to na pewno będzie trudna.
30 kwi 18:04
Anka: Ja tam wolę o tym nie myśleć ale mogłaby być łatwiejsza.. emotka
30 kwi 18:07
DziabonG: Myślę, że lepiej się uczyć niż odpowiadać na takie pytania bo jak będziesz tracił tak czas to na pewno będzie trudna.
30 kwi 18:08
asdf: p*** o sz**...jak sie uczyles przez 3 lata to bedzie dobrze, tyle ile umiesz to napiszesz − nie rozumiem też tego podejścia "oby była łatwa.." Przecież jak będzie łatwa to te osoby co potrafią mniej zdobędą więcej punktów..uczelnie chyba i tak to mają w nosie − przyjmą tych co najlepiej napisali a reszte odrzucą. Też matórzysto musisz wiedzieć, że dostanie sie na studia nie jest gwarancją ich skończenia..to od Ciebie zależy emotka P.S Przyzwyczaisz sie na studiach do "copółrocznej matury − tzw. sesja".
30 kwi 18:08
Matórzysta: a nie uwazacie ze na zadania.info niektore zadania z matur sa troche rpzesadzone w porownaniu do starych matur CKE?
30 kwi 19:01
Atar1x: Imho są...
30 kwi 19:05
Magdalena: uczyłam się przez 3 lata ale to nic nie da bez powtórzenia w tej chwili kończę ostatni dział kiełbasy i czuję że mogę się zmierzyć z rozszerzoną .... zaczęłam powtórkę pół roku temu emotka bo same 3 lata nic nie dadzą trzeba chęci od siebie i na korki też nie opłaca się chodzić jak sam/a nie załapiesz to nic z tego
30 kwi 19:09