matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Geometria
Kamil:
Wyznacz miary kątów trójkąta ograniczonego prostymi o równaniach: y=x+4 , y=
√
3
x−1 , y=−2
30 kwi 16:45
Kamil:
KURWA W CODA CHODZ GRAĆ A NIE SIE UCZYSZ JA PIERDOLE
!
30 kwi 16:46
Kamil:
Wie ktoś może?
30 kwi 19:03