matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Najmniejsza i największa wartość funkcji
Anka:
sin
2
2x
Znajdź najmniejszą i największą wartość funkcji f(x)=
sin
4
x + cos
4
x
30 kwi 14:38
Anka:
odpowiedź: y
min
= 0 y
max
= 2
30 kwi 14:49
Anka:
Ktoś pomoże?
30 kwi 15:03