matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanie
arletka17:
Jakie jest prawdopodobienstwo wyrzucenia samych jedynek w trzykrotnym rzucie kostka. IΩI=6*6*6=216 IAI=1*1*1=1 P(A)=1/216 Czy to jest dobrze
?
30 kwi 03:49
Aga1.:
Tak, dobrze.
30 kwi 08:27
Zygmunt:
dobrze
30 kwi 08:29